Bog & idéArthur Canon Doyle

Bøger skrevet af Arthur Canon Doyle

Læs mere om Arthur Canon Doyle
1 produkter
1 produkter
The Complete Sherlock Holmes
The Complete Sherlock HolmesArthur Canon Doyle
389,95 DKK
Indbundet
(0)
The Complete Sherlock Holmes

Mere om Arthur Canon Doyle

Arthur Canon Doyle har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "The Complete Sherlock Holmes". Det er Barnes & Noble, der har udgivet den på engelsk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"The Complete Sherlock Holmes" af Arthur Canon Doyle

Det er muligt at købe Arthur Canon Doyles "The Complete Sherlock Holmes" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Barnes & Noble, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Arthur Canon Doyle fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Arthur Canon Doyle