Bog & idéArve Juritzen (red.)

Bøger skrevet af Arve Juritzen (red.)

Læs mere om Arve Juritzen (red.)
0 produkter

Mere om Arve Juritzen (red.)

Der er bare én bog af Arve Juritzen (red.) tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Marius strikkebok : klassikere, historier og nye oppskrifter : 45 Marius-strikkeoppskrifter". Det er Juritzen forlag, der har udgivet den på norsk bokmål.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Marius strikkebok : klassikere, historier og nye oppskrifter : 45 Marius-strikkeoppskrifter" af Arve Juritzen (red.)

Det er muligt at købe Arve Juritzen (red.)s "Marius strikkebok : klassikere, historier og nye oppskrifter : 45 Marius-strikkeoppskrifter" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Juritzen forlag.

Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Arve Juritzen (red.)