Bog & idéÅsa Swanberg

Bøger skrevet af Åsa Swanberg

Læs mere om Åsa Swanberg
2 produkter
2 produkter
Tæl kalorierne
Tæl kalorierneAsa Swanberg
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Tæl kalorierne
Put sommeren på glas
Put sommeren på glasÅsa Swanberg
249,95 DKK
Hardback
(0)
Put sommeren på glas

Mere om Åsa Swanberg

Åsa Swanberg har flere forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Swanberg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tæl kalorierne" udgivet af Legind - "Succes med 5:2" udgivet af Legind - "Succes med 5:2" udgivet af Legind

Bøger skrevet af Åsa Swanberg

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Åsa Swanberg hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Swanbergs bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Swanberg er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Legind.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Tæl kalorierne" af Åsa Swanberg

Det er muligt at købe Åsa Swanbergs "Tæl kalorierne" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Legind.

"Succes med 5:2" af Åsa Swanberg

Hos Bog & idé er "Succes med 5:2" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Legind, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Åsa Swanberg