Bog & idéAsbjørn Jokstad

Bøger skrevet af Asbjørn Jokstad

Læs mere om Asbjørn Jokstad
1 produkter
1 produkter
Textbook of Removable Prosthodontics
BOEGERTILSTAERKPRIS
Textbook of Removable ProsthodonticsPercy Milleding
476,96 DKK
Indbundet
(0)
Textbook of Removable Prosthodontics

Mere om Asbjørn Jokstad

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udbud af bøger fra Asbjørn Jokstad. På listen nedenfor ser du de nyeste af Jokstads bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Odontologi 2007" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Textbook of Removable Prosthodontics" udgivet af Munksgaard - "Textbook of Removable Prosthodontics" udgivet af Gyldendal

Bøger af Asbjørn Jokstad

Asbjørn Jokstad har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Jokstads bøger kommer i udvalgte formater. Jokstads bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Odontologi 2007" af Asbjørn Jokstad

"Odontologi 2007" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Akademisk.

Asbjørn Jokstad "Textbook of Removable Prosthodontics"

"Textbook of Removable Prosthodontics" er tilgængelig online som e-bog (pdf-format). Hvis du køber "Textbook of Removable Prosthodontics" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Asbjørn Jokstad