Bog & idéAsbjørn Pedersen og Anette Gjervig Pedersen

Bøger skrevet af Asbjørn Pedersen og Anette Gjervig Pedersen

Læs mere om Asbjørn Pedersen og Anette Gjervig Pedersen
1 produkter
1 produkter
Xplore Fysik/kemi 7 Elevbog - 2. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Xplore Fysik/kemi 7 Elevbog - 2. udgaveEva Totzki og Asbjørn Pedersen
341,96 DKK
Hardback
(0)
Xplore Fysik/kemi 7 Elevbog - 2. udgave

Mere om Asbjørn Pedersen og Anette Gjervig Pedersen

Hos Bog & idé kan du bare købe en enkelt bog af Asbjørn Pedersen og Anette Gjervig Pedersen. Bogen har titlen "Xplore Fysik/kemi 7 Elevbog - 2. udgave". Det er GO Forlag, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Xplore Fysik/kemi 7 Elevbog - 2. udgave" af Asbjørn Pedersen og Anette Gjervig Pedersen

Det er muligt at købe Asbjørn Pedersen og Anette Gjervig Pedersens "Xplore Fysik/kemi 7 Elevbog - 2. udgave" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er GO Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Pedersen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Asbjørn Pedersen og Anette Gjervig Pedersen