Bog & idéAsbjørn Petersen og Anette Gjervig Pedersen

Bøger skrevet af Asbjørn Petersen og Anette Gjervig Pedersen

Læs mere om Asbjørn Petersen og Anette Gjervig Pedersen
2 produkter
2 produkter
Xplore Fysik/kemi 8 Elevhæfte
Xplore Fysik/kemi 8 ElevhæfteAsbjørn Petersen og Anette Gjervig Pedersen
69,95 DKK
Hæftet
(0)
Xplore Fysik/kemi 8 Elevhæfte
Xplore Fysik/kemi 8 Elevhæfte 25 stk. - 2. udgave
Xplore Fysik/kemi 8 Elevhæfte 25 stk. - 2. udgaveAsbjørn Petersen og Anette Gjervig Pedersen
1439,95 DKK
Hæftet
(0)
Xplore Fysik/kemi 8 Elevhæfte 25 stk. - 2. udgave

Mere om Asbjørn Petersen og Anette Gjervig Pedersen

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Asbjørn Petersen og Anette Gjervig Pedersen. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Pedersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Xplore Fysik/kemi 8 Elevhæfte 25 stk. - 2. udgave" udgivet af GO Forlag - "Xplore Fysik/kemi 8 Elevhæfte - 2. udgave" udgivet af GO Forlag - "Xplore Fysik/kemi 8 Elevhæfte - Pakke á 25 stk. " i serien "Xplore Fysik/kemi" udgivet af GO Forlag - "Xplore Fysik/kemi 8 Elevhæfte" i serien "Xplore Fysik/kemi" udgivet af GO Forlag

Mere om Asbjørn Petersen og Anette Gjervig Pedersens bøger

Asbjørn Petersen og Anette Gjervig Pedersen har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun finde Pedersens bøger som hæftet. Derudover er bøgerne fra Pedersen udgivet i serier, og er publiceret af følgende forlag: GO Forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Asbjørn Petersen og Anette Gjervig Pedersens "Xplore Fysik/kemi 8 Elevhæfte 25 stk. - 2. udgave"

Det er muligt at købe Asbjørn Petersen og Anette Gjervig Pedersens "Xplore Fysik/kemi 8 Elevhæfte 25 stk. - 2. udgave" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af GO Forlag.

"Xplore Fysik/kemi 8 Elevhæfte - 2. udgave" af Asbjørn Petersen og Anette Gjervig Pedersen

"Xplore Fysik/kemi 8 Elevhæfte - 2. udgave" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af GO Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Asbjørn Petersen og Anette Gjervig Pedersen