Bog & idéAsger Pedersen

Bøger skrevet af Asger Pedersen

Læs mere om Asger Pedersen
1 produkter
1 produkter
34 sange af Georges Brassens fordansket af Asger Pedersen
BOEGERTILSTAERKPRIS
34 sange af Georges Brassens fordansket af Asger PedersenAsger Pedersen
165,96 DKK
Hæftet
(0)
34 sange af Georges Brassens fordansket af Asger Pedersen

Mere om Asger Pedersen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Asger Pedersen. På listen nedenfor ser du de nyeste af Pedersens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "34 sange af Georges Brassens fordansket af Asger Pedersen" udgivet af clemmerdu - "Blæsten kan man ikke få at se" udgivet af Edition Wilhelm Hansen - "Blæsten kan man ikke få at se" udgivet af Edition Wilhelm Hansen

Bøger skrevet af Asger Pedersen

Du kan købe tre bøger af Asger Pedersen her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Asger Pedersen kommer i flere formater. Bøgerne af Pedersen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"34 sange af Georges Brassens fordansket af Asger Pedersen" af Asger Pedersen

"34 sange af Georges Brassens fordansket af Asger Pedersen" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af clemmerdu.

Asger Pedersen "Blæsten kan man ikke få at se"

"Blæsten kan man ikke få at se" findes på den digitale boghylde som cd. Endnu en af Asger Pedersen fantastiske bøger, som er værd at læse. Det er Edition Wilhelm Hansen, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Asger Pedersen