Bog & idéAske Juul Lassen

Bøger skrevet af Aske Juul Lassen

Læs mere om Aske Juul Lassen
2 produkter
2 produkter
Livets tredje akt
Livets tredje aktAske Juul Lassen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Livets tredje akt
Livets tredje akt
Livets tredje aktAske Juul Lassen
119,95 DKK
EBOG
(0)
Livets tredje akt

Mere om Aske Juul Lassen

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Aske Juul Lassen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Juul Lassen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Livets tredje akt" udgivet af Indblik - "Livets tredje akt" udgivet af Indblik - "Gammel i København" udgivet af Frydenlund Academic

Aske Juul Lassens bøger

Aske Juul Lassen har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan købe Aske Juul Lassen bøger i flere formater. Juul Lassens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Aske Juul Lassens "Livets tredje akt"

Hos Bog & idé er "Livets tredje akt" tilgængelig som ebog. "Livets tredje akt" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Indblik.

"Livets tredje akt" af Aske Juul Lassen

Hos Bog & idé er "Livets tredje akt" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Indblik.
Detaljer
Fulde navn:
Aske Juul Lassen