Bog & idéAstrid Reinhardt Birch Nielsen

Bøger skrevet af Astrid Reinhardt Birch Nielsen

Læs mere om Astrid Reinhardt Birch Nielsen
1 produkter
1 produkter
Børn og unges trivsel
BOEGERTILSTAERKPRIS
Børn og unges trivselAndy Højholdt
224,96 DKK
Hæftet
(1)
Børn og unges trivsel

Mere om Astrid Reinhardt Birch Nielsen

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Astrid Reinhardt Birch Nielsen. Det er "Børn og unges trivsel". Den er udgivet af Gyldendal på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Børn og unges trivsel" af Astrid Reinhardt Birch Nielsen

Det er muligt at købe Astrid Reinhardt Birch Nielsens "Børn og unges trivsel" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Nielsen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Astrid Reinhardt Birch Nielsen