Bog & idéAstrid Strand

Bøger skrevet af Astrid Strand

Læs mere om Astrid Strand
2 produkter
2 produkter
Mango 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mango 2Ane Børup
125,96 DKK
Hæftet
(0)
Mango 2
Mango 3
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mango 3Bolette Rud. Pallesen
125,96 DKK
Hæftet
(0)
Mango 3

Mere om Astrid Strand

Astrid Strand har forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Strands nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mango 3" udgivet af Gyldendal - "Mango 2" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Astrid Strand

Der er to tilgængelige udgivelser af Astrid Strand hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun købe Strands bøger som hæftet. Strands bøger er desuden udgivet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Astrid Strands "Mango 3"

Det er muligt at købe Astrid Strands "Mango 3" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Astrid Strand "Mango 2"

Det er muligt at købe Astrid Strands "Mango 2" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Astrid Strand