Bog & idéAyse Polat

Bøger skrevet af Ayse Polat

Læs mere om Ayse Polat
2 produkter
2 produkter
Headin for Dawn
Headin for DawnAyse Polat
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Headin for Dawn
PÅ VEJ MOD DAGGRY
PÅ VEJ MOD DAGGRYAyse Polat
99,95 DKK
EBOG
(0)
PÅ VEJ MOD DAGGRY

Mere om Ayse Polat

Hvis du søger en bog skrevet af Ayse Polat, tilbyder vi et stort udbud tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Polat.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Ayse Polats bøger findes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Headin for Dawn" udgivet af Forlaget mellemgaard - "PÅ VEJ MOD DAGGRY" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "På vej mod daggry" udgivet af Forlaget mellemgaard

Mere om Ayse Polats bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Ayse Polat hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Ayse Polat kommer i samtlige formater. Bøgerne af Polat er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Forlaget mellemgaard.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Headin for Dawn" af Ayse Polat

Det er muligt at købe Ayse Polats "Headin for Dawn" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Forlaget mellemgaard.

"PÅ VEJ MOD DAGGRY" af Ayse Polat

Det er muligt at købe Ayse Polats "PÅ VEJ MOD DAGGRY" som ebog. Hvis du køber "PÅ VEJ MOD DAGGRY" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Ayse Polat