Bog & idéBerit Lilienthal Heitmann

Bøger skrevet af Berit Lilienthal Heitmann

Læs mere om Berit Lilienthal Heitmann
3 produkter
3 produkter
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave
Børn, ernæring og måltider
BOEGERTILSTAERKPRIS
Børn, ernæring og måltiderSanne Sansolios
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Børn, ernæring og måltider
Adipositas
BOEGERTILSTAERKPRIS
AdipositasCharlotte Seeger
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Adipositas

Mere om Berit Lilienthal Heitmann

Der er forskellige bøger fra Berit Lilienthal Heitmann tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Heitmann.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Overvægt og fedme" udgivet af Sundhedsstyrelsen - "Børn, ernæring og måltider" udgivet af Gyldendal - "Adipositas" udgivet af Gyldendal

Bøger af Berit Lilienthal Heitmann

Du kan finde fire bøger af Berit Lilienthal Heitmann her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Berit Lilienthal Heitmann kommer i udvalgte formater. Heitmanns bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Medicinsk Kompendium 19. udgave" af Berit Lilienthal Heitmann

Hos Bog & idé er "Medicinsk Kompendium 19. udgave" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Berit Lilienthal Heitmann "Overvægt og fedme"

Hos Bog & idé er "Overvægt og fedme" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Sundhedsstyrelsen.
Detaljer
Fulde navn:
Berit Lilienthal Heitmann