Bog & idéBettina Post

Bøger skrevet af Bettina Post

1 produkter
1 produkter
Hjerne og psykiatri
Hjerne og psykiatriSvend Aage Andersen
529,95 DKK
Hæftet
(0)
Hjerne og psykiatri

Mere om Bettina Post

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Bettina Post. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Post.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Beskæftigelsespolitik og socialt arbejde" udgivet af HansReitzels - "Beskæftigelsespolitik og socialt arbejde" udgivet af Gyldendal - "Hjerne og psykiatri" udgivet af Gyldendal

Bettina Posts bøger

Bettina Post har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan kun købe Posts bøger som hæftet. Bøgerne af Post er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bettina Posts "Beskæftigelsespolitik og socialt arbejde"

Det er muligt at købe Bettina Posts "Beskæftigelsespolitik og socialt arbejde" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Bettina Post "Beskæftigelsespolitik og socialt arbejde"

Hos Bog & idé er "Beskæftigelsespolitik og socialt arbejde" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bettina Post