Bog & idéBirthe Hansen

Bøger skrevet af Birthe Hansen

Læs mere om Birthe Hansen
8 produkter
8 produkter
Terrorisme. De utilfredse og den nye verdensorden
Terrorisme. De utilfredse og den nye verdensordenBirthe Hansen
69,00 DKK
EBOG
(0)
Terrorisme. De utilfredse og den nye verdensorden
Terrorisme på tværs
Terrorisme på tværsBirthe Hansen & Carsten Jensen
269,95 DKK
Hæftet
(0)
Terrorisme på tværs
Nye våben i syd
Nye våben i sydBirthe Hansen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Nye våben i syd
Demokrati i Mellemøsten
Demokrati i MellemøstenBirthe Hansen
293,95 DKK
PDF
(0)
Demokrati i Mellemøsten
Kenneth Waltz
Kenneth WaltzBirthe Hansen
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Kenneth Waltz
Opbrud i Mellemøsten
Opbrud i MellemøstenBirthe Hansen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Opbrud i Mellemøsten
Kenneth Waltz
Kenneth WaltzBirthe Hansen
90,00 DKK
PDF
(0)
Kenneth Waltz
Terrorisme. De utilfredse og den nye verdensorden
Terrorisme. De utilfredse og den nye verdensordenBirthe Hansen
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Terrorisme. De utilfredse og den nye verdensorden

Mere om Birthe Hansen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Birthe Hansen. På listen nedenfor har du de nyeste af Hansens bogudgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Birthe Hansens bøger kan købes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Opbrud i Mellemøsten" udgivet af Books on Demand - "Opbrud i Mellemøsten" udgivet af Books on Demand - "Flere Festlige Fællesdanse" udgivet af Folkeskolens Musiklærerforening - "Terrorisme på tværs" udgivet af Frydenlund - "Nye våben i syd" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Terrorisme" udgivet af Saga - "Terrorisme. De utilfredse og den nye verdensorden" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Overmagt" udgivet af Gyldendal - "Arbejdspapir. Den kolde krig, kernevåbnene og Rusland" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Arbejdspapir. International politik-teori og systemskiftet" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Arbejdspapir. Waltz' neorealisme - efter det sovjetiske sammenbrud" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Arbejdspapir. Unipolarity - a theoretical model" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Arbejdspapir. Den arabiske lederskiftebølge" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Arbejdspapir. Konflikten i Bosnien forår 1993" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Arbejdspapir. Internationale alliancer - nyere teoretiske perspektiver" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Demokrati i Mellemøsten" i serien "Studier i global politik og sikkerhed" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kenneth Waltz" i serien "Statskundskabens klassikere" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Terrorisme på tværs" i serien "His2rie" udgivet af Frydenlund - "Demokrati i Mellemøsten" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kenneth Waltz" i serien "Statskundskabens klassikere" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Vild med fællesdanse" i serien "Dansk sang B-serien" udgivet af Folkeskolens Musiklærerforening - "Arbejdspapir. Challenges to the role of Arab militaries" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Do you wanna dance" i serien "Dansk sang B-serien" udgivet af Folkeskolens Musiklærerforening

Bøger af Birthe Hansen

Du kan købe 23 bøger af Birthe Hansen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Birthe Hansen kan købes i samtlige formater. Birthe Hansen bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Birthe Hansens "Opbrud i Mellemøsten"

Hos Bog & idé er "Opbrud i Mellemøsten" tilgængelig som ebog. "Opbrud i Mellemøsten" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.

"Opbrud i Mellemøsten" af Birthe Hansen

"Opbrud i Mellemøsten" er tilgængelig online som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Birthe Hansen