Bog & idéBjarne Christensen og Signe Mølgaard

Bøger skrevet af Bjarne Christensen og Signe Mølgaard

Læs mere om Bjarne Christensen og Signe Mølgaard
1 produkter
1 produkter
Store Bjarne
Store BjarneBjarne Christensen og Signe Mølgaard
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Store Bjarne

Mere om Bjarne Christensen og Signe Mølgaard

Hos Bog & idé kan du blot finde en enkelt bog af Bjarne Christensen og Signe Mølgaard. Bogen hedder "Store Bjarne". Den er publiceret af ImpactPress på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bjarne Christensen og Signe Mølgaards "Store Bjarne"

"Store Bjarne" er tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er ImpactPress, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Bjarne Christensen og Signe Mølgaard