Bog & idéBjørn Førde

Bøger skrevet af Bjørn Førde

Læs mere om Bjørn Førde
1 produkter
1 produkter
Rejsen til Fridlev
Rejsen til FridlevBjørn Førde
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Rejsen til Fridlev

Mere om Bjørn Førde

Der findes mange bøger fra Bjørn Førde tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Førde.
Bøgerne fra Bjørn Førde tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Vi tror vi kan måle alt" udgivet af Turbine - "Engaging with democracy globally" udgivet af Danish Institute for Parties and Democracy

Bjørn Førdes bøger

Bjørn Førde har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Førdes bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Førde er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Vi tror vi kan måle alt" af Bjørn Førde

"Vi tror vi kan måle alt" findes på den digitale boghylde som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.

Bjørn Førde "Engaging with democracy globally"

Det er muligt at købe Bjørn Førdes "Engaging with democracy globally" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Danish Institute for Parties and Democracy.
Detaljer
Fulde navn:
Bjørn Førde