Bog & idéBjørn Meidell

Bøger skrevet af Bjørn Meidell

Læs mere om Bjørn Meidell
3 produkter
3 produkter
Bag muren
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bag murenBjørn Meidell
224,06 DKK
Hæftet
(3)
Bag muren
Den grønne by
Den grønne byBjørn Meidell
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Den grønne by
Den grønne by
Den grønne byBjørn Meidell
299,95 DKK
EBOG
(0)
Den grønne by

Mere om Bjørn Meidell

Bjørn Meidell har flere forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Meidell.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bag sløret i Jerusalem, Cairo og Beirut" udgivet af Columbus - "Bag muren" udgivet af Tiderne Skifter - "Fryd og frygt i Damaskus" udgivet af Tiderne Skifter - "Slået med beundring" udgivet af Tiderne Skifter

Mere om Bjørn Meidells bøger

Du kan bestille fire bøger af Bjørn Meidell her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Meidell kommer kun som hæftet. Meidells bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Bag sløret i Jerusalem, Cairo og Beirut" af Bjørn Meidell

Det er muligt at købe Bjørn Meidells "Bag sløret i Jerusalem, Cairo og Beirut" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Columbus, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Bjørn Meidell "Bag muren"

Det er muligt at købe Bjørn Meidells "Bag muren" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Tiderne Skifter.
Detaljer
Fulde navn:
Bjørn Meidell