Bog & idéCæcilie Gamsgaard og Stine Junge Albrechtsen

Bøger skrevet af Cæcilie Gamsgaard og Stine Junge Albrechtsen

Læs mere om Cæcilie Gamsgaard og Stine Junge Albrechtsen
1 produkter
1 produkter
Low FODMAP diet 3
Low FODMAP diet 3Lisbeth Jensen
299,95 DKK
Hæftet
(1)
Low FODMAP diet 3

Mere om Cæcilie Gamsgaard og Stine Junge Albrechtsen

Hos Bog & idé kan du kun bestille en enkelt bog af Cæcilie Gamsgaard og Stine Junge Albrechtsen. Bogen har titlen "Low FODMAP diet 3". Det er Muusmann Forlag, der har udgivet den på dansk. "Low FODMAP diet 3" er desuden en del af serien "Low FODMAP diet".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Low FODMAP diet 3" af Cæcilie Gamsgaard og Stine Junge Albrechtsen

Hos Bog & idé er "Low FODMAP diet 3" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Albrechtsens serie "Low FODMAP diet". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Muusmann Forlag.

Endnu en af Cæcilie Gamsgaard og Stine Junge Albrechtsen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Cæcilie Gamsgaard og Stine Junge Albrechtsen