Bog & idéCarl Bache

Bøger skrevet af Carl Bache

Læs mere om Carl Bache
1 produkter
1 produkter
An Introduction to English Sentence Analysis
BOEGERTILSTAERKPRIS
An Introduction to English Sentence AnalysisCarl Bache
224,96 DKK
Indbundet
(0)
An Introduction to English Sentence Analysis

Mere om Carl Bache

Her hos Bog & idé finder du et stort sortiment af bøger af Carl Bache. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Bache.
Bøgerne fra Carl Bache tilbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "English Sentence Analysis" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "An Introduction to English Sentence Analysis" udgivet af Gyldendal

Carl Baches bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Carl Bache hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Carl Bache kommer i flere forskellige formater. Baches bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Carl Baches "English Sentence Analysis"

Det er muligt at købe Carl Baches "English Sentence Analysis" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Syddansk Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

Carl Bache "An Introduction to English Sentence Analysis"

Det er muligt at købe Carl Baches "An Introduction to English Sentence Analysis" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Carl Bache