Bog & idéCaroline Anderson

Bøger skrevet af Caroline Anderson

Læs mere om Caroline Anderson
1 produkter
1 produkter
Aldrig mere ... altid
Aldrig mere ... altidCaroline Anderson
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Aldrig mere ... altid

Mere om Caroline Anderson

Caroline Anderson har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Aldrig mere ... altid". Det er Storyside, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Caroline Andersons "Aldrig mere ... altid"

Hos Bog & idé er "Aldrig mere ... altid" tilgængelig som lydbog. Med Caroline Andersons "Aldrig mere ... altid" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Storyside, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Caroline Anderson fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Caroline Anderson