Bog & idéCarolyn Durand

Bøger skrevet af Carolyn Durand

Læs mere om Carolyn Durand
1 produkter
1 produkter
Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family
Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal FamilyOmid Scobie
149,95 DKK
Paperback
(0)
Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family

Mere om Carolyn Durand

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Carolyn Durand. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Durand.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family" udgivet af HQ - "Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family" udgivet af HQ

Bøger skrevet af Carolyn Durand

Der er to tilgængelige udgivelser af Carolyn Durand hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Durands bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Durand er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af HQ.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family" af Carolyn Durand

Hos Bog & idé er "Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af HQ.

"Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family" af Carolyn Durand

Hos Bog & idé er "Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af HQ.
Detaljer
Fulde navn:
Carolyn Durand