Bog & idéCarolyn Nystrom

Bøger skrevet af Carolyn Nystrom

Læs mere om Carolyn Nystrom
1 produkter
1 produkter
Inden jeg blev født
Inden jeg blev fødtCarolyn Nystrom
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Inden jeg blev født

Mere om Carolyn Nystrom

Du kan kun købe en enkelt bog af Carolyn Nystrom her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Inden jeg blev født". Den er publiceret af Scandinavia på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Inden jeg blev født" af Carolyn Nystrom

Det er muligt at købe Carolyn Nystroms "Inden jeg blev født" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Scandinavia, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Nystrom, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Carolyn Nystrom