Bog & idéCarrie-Marie Bratley

Bøger skrevet af Carrie-Marie Bratley

Læs mere om Carrie-Marie Bratley
3 produkter
3 produkter
Portugal: With Madeira & the Azores
Portugal: With Madeira & the AzoresCarrie-Marie Bratley
269,95 DKK
Hæftet
(0)
Portugal: With Madeira & the Azores
Portugal: With Madeira & the Azores, Moon
Portugal: With Madeira & the Azores, MoonWith Madeira & the Azores
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Portugal: With Madeira & the Azores, Moon
Lisbon & Beyond: Day Trips, Local Spots, Strategies to Avoid Crowds
Lisbon & Beyond: Day Trips, Local Spots, Strategies to Avoid CrowdsCarrie-Marie Bratley
179,95 DKK
Hæftet
(0)
Lisbon & Beyond: Day Trips, Local Spots, Strategies to Avoid Crowds

Mere om Carrie-Marie Bratley

Der findes flere bøger fra Carrie-Marie Bratley tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Bratleys udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Portugal: With Madeira & the Azores" i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing - "Lisbon & Beyond: Day Trips, Local Spots, Strategies to Avoid Crowds" i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing

Bøger af Carrie-Marie Bratley

Carrie-Marie Bratley har to bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Bratley som hæftet. Bøgerne af Bratley er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Avalon Travel Publishing.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Portugal: With Madeira & the Azores" af Carrie-Marie Bratley

Det er muligt at købe Carrie-Marie Bratleys "Portugal: With Madeira & the Azores" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Bratleys serie "Moon Handbooks". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Avalon Travel Publishing.

"Lisbon & Beyond: Day Trips, Local Spots, Strategies to Avoid Crowds" af Carrie-Marie Bratley

Hos Bog & idé er "Lisbon & Beyond: Day Trips, Local Spots, Strategies to Avoid Crowds" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Bratleys serie "Moon Handbooks". Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Avalon Travel Publishing.
Detaljer
Fulde navn:
Carrie-Marie Bratley