Bog & idéCarsten Bendixen

Bøger skrevet af Carsten Bendixen

Læs mere om Carsten Bendixen
2 produkter
2 produkter
Ny pædagogisk opslagsbog
Ny pædagogisk opslagsbogChristian Sandbjerg Hansen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny pædagogisk opslagsbog
Specialpædagogik - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Specialpædagogik - en grundbogAnne Vibeke Fleischer
404,96 DKK
Indbundet
(0)
Specialpædagogik - en grundbog

Mere om Carsten Bendixen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Carsten Bendixen. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Bendixen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Evaluering og læring" udgivet af Dafolo - "Evaluering og læring" udgivet af Dafolo - "Ny pædagogisk opslagsbog" udgivet af Gyldendal - "Specialpædagogik - en grundbog" udgivet af Gyldendal - "Psykologi i skolen - hvad virker?" udgivet af Gyldendal - "Test i folkeskolen" udgivet af Gyldendal

Bøger af Carsten Bendixen

Carsten Bendixen har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Bendixens bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Bendixen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Carsten Bendixens "Evaluering og læring"

Det er muligt at købe Carsten Bendixens "Evaluering og læring" som pdf. Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Carsten Bendixen. Det er Dafolo, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Carsten Bendixen "Evaluering og læring"

Hos Bog & idé er "Evaluering og læring" tilgængelig som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Evaluering og læring" på din enhed og begynde at læse. Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Carsten Bendixen