Bog & idéCarsten Daugbjerg

Bøger skrevet af Carsten Daugbjerg

Læs mere om Carsten Daugbjerg
1 produkter
1 produkter
Klassisk og moderne politisk teori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne politisk teoriPer Mouritsen
566,96 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne politisk teori

Mere om Carsten Daugbjerg

Carsten Daugbjerg har forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Daugbjergs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Perspektiver på politik" udgivet af HansReitzels - "Klassisk og moderne politisk teori" udgivet af Gyldendal

Carsten Daugbjergs bøger

Du kan købe to bøger af Carsten Daugbjerg her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Carsten Daugbjerg kommer i et udvalg af formater. Daugbjergs bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Perspektiver på politik" af Carsten Daugbjerg

"Perspektiver på politik" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Carsten Daugbjerg "Klassisk og moderne politisk teori"

"Klassisk og moderne politisk teori" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Carsten Daugbjerg