Bog & idéCarsten Egevang

Bøger skrevet af Carsten Egevang

Læs mere om Carsten Egevang
6 produkter
6 produkter
GRØNLAND - kontrasternes land
GRØNLAND - kontrasternes landCarsten Egevang
499,95 DKK
Hardback
(0)
GRØNLAND - kontrasternes land
GREENLAND - land of contrasts
BOEGERTILSTAERKPRIS
GREENLAND - land of contrastsCarsten Egevang
414,96 DKK
Hardback
(0)
GREENLAND - land of contrasts
The ice-free Greenland
BOEGERTILSTAERKPRIS
The ice-free GreenlandBo Elberling
296,96 DKK
Indbundet
(0)
The ice-free Greenland
GREENLAND unseen ...
GREENLAND unseen ...Carsten Egevang
699,95 DKK
Hardback
(0)
GREENLAND unseen ...
Thule på tidens rand
Thule på tidens randKirsten Hastrup
139,95 DKK
e-bog
(5)
Thule på tidens rand
Det isfrie Grønland
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det isfrie GrønlandBo Elberling
296,96 DKK
Indbundet
(0)
Det isfrie Grønland

Mere om Carsten Egevang

Hvis du mangler en bog skrevet af Carsten Egevang, kan du vælge i mellem et bredt sortiment tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Egevang.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Carsten Egevangs bøger tilbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "QIMMEQ – Kalaallit Qimmiat Qimuttoq" udgivet af Alle alle publishing - "QIMMEQ – The Greenland Sled Dog" udgivet af Alle alle publishing - "QIMMEQ – Den Grønlandske Slædehund" udgivet af Alle alle publishing - "Life at the edge - Et liv på kanten" udgivet af milik publishing - "Grønland" udgivet af milik publishing

Bøger skrevet af Carsten Egevang

Du kan købe fem bøger af Carsten Egevang her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan kun bestille Egevangs bøger som hardback. Bøgerne af Egevang er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Carsten Egevangs "QIMMEQ – Kalaallit Qimmiat Qimuttoq"

"QIMMEQ – Kalaallit Qimmiat Qimuttoq" kan købes som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Alle alle publishing, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på kal.

Carsten Egevang "QIMMEQ – The Greenland Sled Dog"

"QIMMEQ – The Greenland Sled Dog" kan købes som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Alle alle publishing, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Carsten Egevang