Bog & idéCarsten Frank Olesen

Bøger skrevet af Carsten Frank Olesen

Læs mere om Carsten Frank Olesen
2 produkter
2 produkter
Grundfaglig viden om Profession og samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grundfaglig viden om Profession og samfundBritta Dumstrei og Trine Holst Mortensen
287,96 DKK
Indbundet
(0)
Grundfaglig viden om Profession og samfund
Samfundet i pædagogisk arbejde
Samfundet i pædagogisk arbejdeCarsten Pedersen
449,95 DKK
Indbundet
(0)
Samfundet i pædagogisk arbejde

Mere om Carsten Frank Olesen

Der findes mange bøger af Carsten Frank Olesen på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Olesens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Grundfaglig viden om Profession og samfund" udgivet af Akademisk Forlag - "Samfundet i pædagogisk arbejde" udgivet af Akademisk Forlag

Carsten Frank Olesens bøger

Der er to tilgængelige bøger af Carsten Frank Olesen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Olesen kommer bare som indbundet. Bøgerne af Olesen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Akademisk Forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Carsten Frank Olesens "Grundfaglig viden om Profession og samfund"

Hos Bog & idé er "Grundfaglig viden om Profession og samfund" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Samfundet i pædagogisk arbejde" af Carsten Frank Olesen

"Samfundet i pædagogisk arbejde" er til salg som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Carsten Frank Olesen