Bog & idéCarsten Madsen og Stefan Kjerkegaard

Bøger skrevet af Carsten Madsen og Stefan Kjerkegaard

Læs mere om Carsten Madsen og Stefan Kjerkegaard
1 produkter
1 produkter
Musikken, verset, poesien
Musikken, verset, poesienCarsten Madsen og Stefan Kjerkegaard
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Musikken, verset, poesien

Mere om Carsten Madsen og Stefan Kjerkegaard

Du kan kun bestille en enkelt bog af Carsten Madsen og Stefan Kjerkegaard her hos Bog & idé. Det er "Musikken, verset, poesien". Den er publiceret af Aarhus Universitetsforlag på dansk. "Musikken, verset, poesien" er desuden en del af serien "Acta Jutlandica¤Humanistisk serie".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Musikken, verset, poesien" af Carsten Madsen og Stefan Kjerkegaard

"Musikken, verset, poesien" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Acta Jutlandica¤Humanistisk serie". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

Dette er en også en skøn bog fra Kjerkegaard, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Carsten Madsen og Stefan Kjerkegaard