Bog & idéCarsten Monrad

Bøger skrevet af Carsten Monrad

Læs mere om Carsten Monrad
3 produkter
3 produkter
Anvisning 236: Vandinstallationer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anvisning 236: VandinstallationerErik Brandt
449,96 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 236: Vandinstallationer
Anvisning 235: Vandinstallationer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anvisning 235: VandinstallationerErik Brandt
404,96 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 235: Vandinstallationer
Anvisning 234: Vandinstallationer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anvisning 234: VandinstallationerErik Brandt
449,96 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 234: Vandinstallationer

Mere om Carsten Monrad

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Carsten Monrad. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Monrad.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vandinstallationer" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Vandinstallationer - dimensionering" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet - "Vandinstallationer - installationsdele og anlæg " i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Vandinstallationer - funktion og tilrettelæggelse" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet

Bøger skrevet af Carsten Monrad

Carsten Monrad har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Monrads bøger kommer i flere formater. Derudover er bøgerne fra Monrad opdelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Vandinstallationer" af Carsten Monrad

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Monrad, kan du godt glæde dig. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut.

Carsten Monrad "Vandinstallationer - dimensionering"

Det er muligt at købe Carsten Monrads "Vandinstallationer - dimensionering" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "SBI-anvisning". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet.
Detaljer
Fulde navn:
Carsten Monrad