Bog & idéCarsten Mortensen

Bøger skrevet af Carsten Mortensen

Læs mere om Carsten Mortensen
1 produkter
1 produkter
Grundbog om hjælpemidler
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grundbog om hjælpemidlerMary Petersen
386,96 DKK
Indbundet
(0)
Grundbog om hjælpemidler

Mere om Carsten Mortensen

Du kan kun købe en enkelt bog af Carsten Mortensen her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Grundbog om hjælpemidler". Den er udgivet af Gyldendal på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Carsten Mortensens "Grundbog om hjælpemidler"

Hos Bog & idé er "Grundbog om hjælpemidler" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Dette er en også en fantastisk bog fra Mortensen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Carsten Mortensen