Bog & idéCarsten Nickelsen

Bøger skrevet af Carsten Nickelsen

Læs mere om Carsten Nickelsen
2 produkter
2 produkter
Obstetrik - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Obstetrik - en grundbogLone Laursen
521,96 DKK
Indbundet
(0)
Obstetrik - en grundbog
Præventionsguide
BOEGERTILSTAERKPRIS
PræventionsguideCharlotte Wilken-Jensen
206,96 DKK
Hæftet
(0)
Præventionsguide

Mere om Carsten Nickelsen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Carsten Nickelsen. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Nickelsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Præventionsguide" udgivet af Gyldendal - "Obstetrik - en grundbog" udgivet af Gyldendal - "Præventionsguide" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Carsten Nickelsen

Carsten Nickelsen har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Carsten Nickelsen bøger i flere formater. Bøgerne af Nickelsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Carsten Nickelsens "Præventionsguide"

"Præventionsguide" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Carsten Nickelsen "Obstetrik - en grundbog"

"Obstetrik - en grundbog" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Carsten Nickelsen