Bog & idéCarsten Ørum

Bøger skrevet af Carsten Ørum

Læs mere om Carsten Ørum
2 produkter
2 produkter
Bag skjoldet
Bag skjoldetCarsten Ørum
69,00 DKK
e-bog
(0)
Bag skjoldet
Bag skjoldet: Nørrebro maj 93 - en politibetjents frontberetning
STREAM
Bag skjoldet: Nørrebro maj 93 - en politibetjents frontberetningCarsten Ørum
149,95 DKK
Lydbog
(4)
Bag skjoldet: Nørrebro maj 93 - en politibetjents frontberetning

Mere om Carsten Ørum

Carsten Ørum har flere forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Ørum.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bag skjoldet" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Bag skjoldet: Nørrebro maj 93 - en politibetjents frontberetning" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Carsten Ørum

Der er to tilgængelige bøger af Carsten Ørum hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Carsten Ørum kommer i samtlige formater. Bøgerne af Ørum er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Lindhardt og Ringhof.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Bag skjoldet" af Carsten Ørum

"Bag skjoldet" kan købes som e-bog. "Bag skjoldet" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Carsten Ørum "Bag skjoldet: Nørrebro maj 93 - en politibetjents frontberetning"

Hos Bog & idé er "Bag skjoldet: Nørrebro maj 93 - en politibetjents frontberetning" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Carsten Ørums "Bag skjoldet: Nørrebro maj 93 - en politibetjents frontberetning" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har fuldendt dit køb. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Carsten Ørum