Bog & idéCarsten Porskrog Rasmussen (red.)

Bøger skrevet af Carsten Porskrog Rasmussen (red.)

Læs mere om Carsten Porskrog Rasmussen (red.)
1 produkter
1 produkter
Sønderjyske eliter - fra oldtiden till industrialderen
Sønderjyske eliter - fra oldtiden till industrialderenCarsten Porskrog Rasmussen (red.)
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Sønderjyske eliter - fra oldtiden till industrialderen

Mere om Carsten Porskrog Rasmussen (red.)

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Carsten Porskrog Rasmussen (red.). Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sønderjyllands historie Bd.2" udgivet af Historisk Samfund for Sønderjylland - "Sønderjyllands historie Bd.1" udgivet af Historisk Samfund for Sønderjylland

Mere om Carsten Porskrog Rasmussen (red.)s bøger

Carsten Porskrog Rasmussen (red.) har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. -s bøger fås bare som indbundet. -s bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af Historisk Samfund for Sønderjylland.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Carsten Porskrog Rasmussen (red.)s "Sønderjyllands historie Bd.2"

Hos Bog & idé er "Sønderjyllands historie Bd.2" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Historisk Samfund for Sønderjylland.

"Sønderjyllands historie Bd.1" af Carsten Porskrog Rasmussen (red.)

"Sønderjyllands historie Bd.1" findes på den digitale boghylde som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Det er Historisk Samfund for Sønderjylland, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Carsten Porskrog Rasmussen (red.)