Bog & idéCarsten René Nielsen

Bøger skrevet af Carsten René Nielsen

Læs mere om Carsten René Nielsen
1 produkter
1 produkter
Mal Aarhus
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mal AarhusJørgen Strunge
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Mal Aarhus

Mere om Carsten René Nielsen

Der findes mange bøger af Carsten René Nielsen tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lukket land" udgivet af Forlaget Silkefyret - "Miniaturer" udgivet af Ekbátana - "Spillekort med digte" udgivet af Ekbátana - "Drømmecykler og fodboldhunde" udgivet af Vild Maskine - "Enogfyrre ting" udgivet af Ekbátana - "Mal Aarhus" i serien "Malebøger og aktivitetsbøger" udgivet af detegn - "Dobbeltgængeren fra Randers" udgivet af Jorinde & Joringel

Mere om Carsten René Nielsens bøger

Carsten René Nielsen har syv bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Carsten René Nielsen kommer i et udvalg af formater. Nielsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Carsten René Nielsens "Lukket land"

Hos Bog & idé er "Lukket land" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget Silkefyret, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Miniaturer" af Carsten René Nielsen

Det er muligt at købe Carsten René Nielsens "Miniaturer" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Ekbátana, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Carsten René Nielsen