Bog & idéCarsten S. Nilsson

Bøger skrevet af Carsten S. Nilsson

Læs mere om Carsten S. Nilsson
1 produkter
1 produkter
Projektlederens håndbog
Projektlederens håndbogCarsten S. Nilsson
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Projektlederens håndbog

Mere om Carsten S. Nilsson

Hvis du leder efter en bog skrevet af Carsten S. Nilsson, har du et bredt sortiment online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Nilssons seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Projektlederens håndbog" udgivet af Projectum ApS - "Projektlederens håndbog" udgivet af Projectum ApS

Mere om Carsten S. Nilssons bøger

Carsten S. Nilsson har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Nilsson som indbundet. Bøgerne af Nilsson er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Projectum ApS.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Projektlederens håndbog" af Carsten S. Nilsson

Det er muligt at købe Carsten S. Nilssons "Projektlederens håndbog" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Projectum ApS, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Carsten S. Nilsson "Projektlederens håndbog"

"Projektlederens håndbog" er tilgængelig online som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Projectum ApS.
Detaljer
Fulde navn:
Carsten S. Nilsson