Bog & idéCarsten Sand

Bøger skrevet af Carsten Sand

Læs mere om Carsten Sand
1 produkter
1 produkter
Gynækologi
GynækologiCharlotte Wilken-Jensen
579,95 DKK
Indbundet
(0)
Gynækologi

Mere om Carsten Sand

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udbud af bøger fra Carsten Sand. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Sands nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gynækologi" udgivet af Gyldendal - "Gynækologi" udgivet af Munksgaard Danmark

Bøger skrevet af Carsten Sand

Du kan finde to bøger af Carsten Sand her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun købe Sands bøger som indbundet. Bøgerne af Sand er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Gynækologi" af Carsten Sand

Det er muligt at købe Carsten Sands "Gynækologi" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Gynækologi" af Carsten Sand

Hos Bog & idé er "Gynækologi" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard Danmark.
Detaljer
Fulde navn:
Carsten Sand