Bog & idéCarsten Selch Jensen

Bøger skrevet af Carsten Selch Jensen

Læs mere om Carsten Selch Jensen
5 produkter
5 produkter
Med ord og ikke med slag
Med ord og ikke med slagCarsten Selch Jensen
309,95 DKK
EBOG
(2)
Med ord og ikke med slag
Hvorfor slår vi ihjel
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvorfor slår vi ihjelCarsten Selch Jensen
24,86 DKK
Hæftet
(2)
Hvorfor slår vi ihjel
Teologien i Historien - Historien i Teologien
Teologien i Historien - Historien i TeologienCarsten Selch Jensen
119,95 DKK
EBOG
(1)
Teologien i Historien - Historien i Teologien
Da danskerne fik Dannebrog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Da danskerne fik DannebrogKersti Markus
207,46 DKK
Indbundet
(0)
Da danskerne fik Dannebrog
Hvorfor slår vi ihjel?
Hvorfor slår vi ihjel?Carsten Selch Jensen
30,00 DKK
e-bog
(2)
Hvorfor slår vi ihjel?

Mere om Carsten Selch Jensen

Der findes flere bøger af Carsten Selch Jensen på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Selch Jensen .
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Carsten Selch Jensens bøger udbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Gud vil det" i serien "Teologisk Folkebibliotek" udgivet af Forlaget Vandkunsten - "Da danskerne fik Dannebrog" udgivet af ARGO¤i kommission hos Gads Forlag - "Med ord og ikke med slag" udgivet af Historika - "Hvorfor slår vi ihjel?" udgivet af Eksistensen - "Med ord og ikke med slag" i serien "Publikationer fra Det Teologiske Fakultet" udgivet af Det Teologiske Fakultet, Københavns Universitet - "Danske korstog" udgivet af Høst & Søn - "Med ord og ikke med slag" i serien "Publikationer fra Det Teologiske Fakultet" udgivet af Historika - "Hvorfor slår vi ihjel" i serien "Reformationsserien" udgivet af Eksistensen - "Teologien i Historien - Historien i Teologien" udgivet af Eksistensen - "Teologien i Historien - Historien i Teologien" udgivet af Eksistensen - "Kirkehistorier" udgivet af Anis - "Retfærdig krig" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Pilgerreisen im Mittelalter" udgivet af Syddansk Universitetsforlag

Bøger af Carsten Selch Jensen

Du kan finde 13 bøger af Carsten Selch Jensen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Carsten Selch Jensen kan købes i forskellige formater. Selch Jensen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Carsten Selch Jensens "Gud vil det"

Det er muligt at købe Carsten Selch Jensens "Gud vil det" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Selch Jensen s serie "Teologisk Folkebibliotek". Det er Forlaget Vandkunsten, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Carsten Selch Jensen "Da danskerne fik Dannebrog"

Hos Bog & idé er "Da danskerne fik Dannebrog" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af ARGO¤i kommission hos Gads Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Carsten Selch Jensen