Bog & idéCarsten Sestoft

Bøger skrevet af Carsten Sestoft

Læs mere om Carsten Sestoft
3 produkter
3 produkter
Pierre Bourdieu
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pierre BourdieuAnnick Prieur
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Pierre Bourdieu
Vi har aldrig været moderne
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vi har aldrig været moderneBruno Latour
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Vi har aldrig været moderne
Vi har aldrig været moderne
Vi har aldrig været moderneBruno Latour
129,95 DKK
EBOG
(0)
Vi har aldrig været moderne

Mere om Carsten Sestoft

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Carsten Sestoft. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Sestoft.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Marginalitet og kanonisering" udgivet af Medusa - "Taktik uden strategi" udgivet af Medusa - "Pierre Bourdieu" udgivet af Gyldendal

Mere om Carsten Sestofts bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Carsten Sestoft hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Carsten Sestoft kommer i flere formater. Sestofts bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Marginalitet og kanonisering" af Carsten Sestoft

Hos Bog & idé er "Marginalitet og kanonisering" tilgængelig som pdf. Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Carsten Sestoft. Det er Medusa, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Taktik uden strategi" af Carsten Sestoft

"Taktik uden strategi" er tilgængelig online som pdf. Endnu en af Carsten Sestoft skønne bøger, som er værd at læse. Det er Medusa, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Carsten Sestoft