Bog & idéCarsten Strømbæk Pedersen

Bøger skrevet af Carsten Strømbæk Pedersen

Læs mere om Carsten Strømbæk Pedersen
1 produkter
1 produkter
Metoder i statskundskab
Metoder i statskundskabRobert Klemmensen
539,95 DKK
Indbundet
(0)
Metoder i statskundskab

Mere om Carsten Strømbæk Pedersen

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Carsten Strømbæk Pedersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Pedersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Metoder i statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Metoder i statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Metoder i statskundskab" udgivet af Hans Reitzels Forlag

Bøger skrevet af Carsten Strømbæk Pedersen

Du kan finde tre bøger af Carsten Strømbæk Pedersen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Pedersen som indbundet. Pedersens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Carsten Strømbæk Pedersens "Metoder i statskundskab"

Hos Bog & idé er "Metoder i statskundskab" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Carsten Strømbæk Pedersen "Metoder i statskundskab"

Det er muligt at købe Carsten Strømbæk Pedersens "Metoder i statskundskab" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Carsten Strømbæk Pedersen