Bog & idéCaspar Christiansen

Bøger skrevet af Caspar Christiansen

Læs mere om Caspar Christiansen
1 produkter
1 produkter
22 ture i København som du skal på
22 ture i København som du skal påVibe Skytte
249,95 DKK
Hæftet
(0)
22 ture i København som du skal på

Mere om Caspar Christiansen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Caspar Christiansen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Christiansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "22 ture i København som du skal på" udgivet af Frydenlund - "Den grønne metropol" udgivet af Frydenlund Academic

Caspar Christiansens bøger

Du kan købe to bøger af Caspar Christiansen her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Caspar Christiansen fås i flere forskellige formater. Christiansens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Caspar Christiansens "22 ture i København som du skal på"

Det er muligt at købe Caspar Christiansens "22 ture i København som du skal på" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund.

"Den grønne metropol" af Caspar Christiansen

Det er muligt at købe Caspar Christiansens "Den grønne metropol" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund Academic.
Detaljer
Fulde navn:
Caspar Christiansen