Bog & idéCasper Claudius

Bøger skrevet af Casper Claudius

Læs mere om Casper Claudius
1 produkter
1 produkter
Den akutte patient
Den akutte patientLars Steen Jacobsen
779,95 DKK
Indbundet
(0)
Den akutte patient

Mere om Casper Claudius

Casper Claudius har mange bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Claudius.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den akutte patient" udgivet af Gyldendal - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard

Casper Claudius' bøger

Casper Claudius har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Claudius kommer bare som indbundet. Claudius' bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Casper Claudius' "Den akutte patient"

"Den akutte patient" er tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Casper Claudius "Den akutte patient"

Hos Bog & idé er "Den akutte patient" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Casper Claudius