Bog & idéCatherine McCormick

Bøger skrevet af Catherine McCormick

Læs mere om Catherine McCormick
1 produkter
1 produkter
British-American/American-British Dictionary and Phrasebook
British-American/American-British Dictionary and PhrasebookCatherine McCormick
159,95 DKK
PAPERBACK
(0)
British-American/American-British Dictionary and Phrasebook

Mere om Catherine McCormick

Du kan kun bestille en enkelt bog af Catherine McCormick her hos Bog & idé. Bogen hedder "British-American/American-British Dictionary and Phrasebook". Den er publiceret af Hippocrene Books på engelsk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"British-American/American-British Dictionary and Phrasebook" af Catherine McCormick

Det er muligt at købe Catherine McCormicks "British-American/American-British Dictionary and Phrasebook" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Hippocrene Books, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en fantastisk bog fra McCormick, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Catherine McCormick