Bog & idéCathrine Raben Davidsen & Naja Marie Aidt

Bøger skrevet af Cathrine Raben Davidsen & Naja Marie Aidt

Læs mere om Cathrine Raben Davidsen & Naja Marie Aidt
1 produkter
1 produkter
Blå spor
Blå sporCathrine Raben Davidsen & Naja Marie Aidt
1019,95 DKK
Indbundet
(0)
Blå spor

Mere om Cathrine Raben Davidsen & Naja Marie Aidt

Der er kun én bog af Cathrine Raben Davidsen & Naja Marie Aidt tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Blå spor". Det er CDR Studio, der har publiceret den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Cathrine Raben Davidsen & Naja Marie Aidts "Blå spor"

Hos Bog & idé er "Blå spor" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er CDR Studio, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Cathrine Raben Davidsen & Naja Marie Aidt skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Cathrine Raben Davidsen & Naja Marie Aidt