Bog & idéCathrine Sand Nielsen

Bøger skrevet af Cathrine Sand Nielsen

Læs mere om Cathrine Sand Nielsen
2 produkter
2 produkter
Fag
FagKirsten Frederiksen
499,95 DKK
Indbundet
(0)
Fag
Bedre overgange
Bedre overgangeJette Henriksen
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Bedre overgange

Mere om Cathrine Sand Nielsen

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Cathrine Sand Nielsen. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fag" i serien "Grundbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Akut sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Akut sygepleje" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Cathrine Sand Nielsen

Du kan finde tre bøger af Cathrine Sand Nielsen her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Cathrine Sand Nielsen kommer i flere forskellige formater. Nielsens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Fag" af Cathrine Sand Nielsen

Hos Bog & idé er "Fag" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Bogen er en del af serien "Grundbog i sygepleje". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Cathrine Sand Nielsen "Akut sygepleje"

"Akut sygepleje" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Cathrine Sand Nielsen