Bog & idéCathy Yardley

Bøger skrevet af Cathy Yardley

Læs mere om Cathy Yardley
1 produkter
1 produkter
Et frækt tilbud
Et frækt tilbudCathy Yardley
69,95 DKK
EBOG
(0)
Et frækt tilbud

Mere om Cathy Yardley

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af Cathy Yardley. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Yardley.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Et frækt tilbud" i serien "Passion" udgivet af Harlequin - "Et frækt tilbud" i serien "Passion" udgivet af Harlequin

Bøger af Cathy Yardley

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Cathy Yardley hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Cathy Yardley fås i samtlige formater. Yardleys bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne udgivet af Harlequin.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Et frækt tilbud" af Cathy Yardley

Det er muligt at købe Cathy Yardleys "Et frækt tilbud" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Passion". Det er Harlequin, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Et frækt tilbud" af Cathy Yardley

"Et frækt tilbud" er tilgængelig som e-bog. Hvis du køber "Et frækt tilbud" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i serien "Passion". Det er Harlequin, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Cathy Yardley