Bog & idéCatrin Björvell

Bøger skrevet af Catrin Björvell

Læs mere om Catrin Björvell
1 produkter
1 produkter
Sjuksköterskans journalföring och informationshantering
Sjuksköterskans journalföring och informationshanteringCatrin Björvell
439,95 DKK
HÆFTET
(0)
Sjuksköterskans journalföring och informationshantering

Mere om Catrin Björvell

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Catrin Björvell, har du et bredt udvalg til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Björvell.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig svensk.
- "Sjuksköterskans journalföring" udgivet af Scanvik - "Sjuksköterskans journalföring och informationshantering" udgivet af Studentlitteratur

Mere om Catrin Björvells bøger

Catrin Björvell har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Björvells bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Björvell er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Catrin Björvells "Sjuksköterskans journalföring"

Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Catrin Björvell. Det er Scanvik, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på svensk.

"Sjuksköterskans journalföring och informationshantering" af Catrin Björvell

Det er muligt at købe Catrin Björvells "Sjuksköterskans journalföring och informationshantering" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på svensk og er udgivet af Studentlitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Catrin Björvell