Bog & idéCécile Riou

Bøger skrevet af Cécile Riou

Læs mere om Cécile Riou
2 produkter
2 produkter
Franske stemmer - Captations littéraires
BOEGERTILSTAERKPRIS
Franske stemmer - Captations littérairesChristian Prigent
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Franske stemmer - Captations littéraires
Poetiske rum / Espaces poétiques
BOEGERTILSTAERKPRIS
Poetiske rum / Espaces poétiquesSandrine Cnudde
165,96 DKK
Hæftet
(1)
Poetiske rum / Espaces poétiques

Mere om Cécile Riou

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Cécile Riou. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Riou.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Cécile Rious bøger tilbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Poetiske rum / Espaces poétiques" udgivet af Den Franske Bogcafés Forlag - "Franske stemmer - Captations littéraires" udgivet af Etcetera

Bøger skrevet af Cécile Riou

Cécile Riou har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Riou fås kun som hæftet. Bøgerne af Riou er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Poetiske rum / Espaces poétiques" af Cécile Riou

Det er muligt at købe Cécile Rious "Poetiske rum / Espaces poétiques" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Den Franske Bogcafés Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Franske stemmer - Captations littéraires" af Cécile Riou

"Franske stemmer - Captations littéraires" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Etcetera, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på mul.
Detaljer
Fulde navn:
Cécile Riou