Bog & idéCecilia Heikkilä

Bøger skrevet af Cecilia Heikkilä

Læs mere om Cecilia Heikkilä
4 produkter
4 produkter
En jul i Småland for længe siden
En jul i Småland for længe sidenAstrid Lindgren
169,95 DKK
Indbundet
(0)
En jul i Småland for længe siden
Grævlings rejse
Grævlings rejseCecilia Heikkilä
359,95 DKK
Hardback
(0)
Grævlings rejse
Juletrøjen
JuletrøjenCecilia Heikkilä
359,95 DKK
Hardback
(0)
Juletrøjen
Den sidste udpost
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den sidste udpostCecilia Heikkilä
307,06 DKK
Hardback
(0)
Den sidste udpost

Mere om Cecilia Heikkilä

Hvis du mangler en bog fra Cecilia Heikkilä, finder du et bredt udbud tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Heikkilä.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Juletrøjen" udgivet af Turbine - "Grævlings rejse" udgivet af Turbine

Cecilia Heikkiläs bøger

Cecilia Heikkilä har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Heikkiläs bøger fås bare som hardback. Heikkiläs bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Turbine.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Juletrøjen" af Cecilia Heikkilä

Det er muligt at købe Cecilia Heikkiläs "Juletrøjen" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Cecilia Heikkilä "Grævlings rejse"

"Grævlings rejse" kan købes online som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Cecilia Heikkilä