Bog & idéCecilie Bruun

Bøger skrevet af Cecilie Bruun

Læs mere om Cecilie Bruun
1 produkter
1 produkter
Børn, unge og forældres møde med sundhedsvæsenet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Børn, unge og forældres møde med sundhedsvæsenetMarianne Levinsen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Børn, unge og forældres møde med sundhedsvæsenet

Mere om Cecilie Bruun

Hos Bog & idé kan du blot købe en enkelt bog af Cecilie Bruun. Bogen hedder "Børn, unge og forældres møde med sundhedsvæsenet". Den er publiceret af Gyldendal på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Børn, unge og forældres møde med sundhedsvæsenet" af Cecilie Bruun

Hos Bog & idé er "Børn, unge og forældres møde med sundhedsvæsenet" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Bruun, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Cecilie Bruun