Bog & idéCecilie Dyrkorn Fodstad (red.)

Bøger skrevet af Cecilie Dyrkorn Fodstad (red.)

Læs mere om Cecilie Dyrkorn Fodstad (red.)
1 produkter
1 produkter
Språklæring det siste året i barnehagen
Språklæring det siste året i barnehagenIngvild Alfheim
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Språklæring det siste året i barnehagen

Mere om Cecilie Dyrkorn Fodstad (red.)

Der er bare én bog af Cecilie Dyrkorn Fodstad (red.) tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Språklæring det siste året i barnehagen". Den er udgivet af Universitetsforlaget på norsk bokmål.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Språklæring det siste året i barnehagen" af Cecilie Dyrkorn Fodstad (red.)

Det er muligt at købe Cecilie Dyrkorn Fodstad (red.)s "Språklæring det siste året i barnehagen" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Universitetsforlaget.

Endnu en af Cecilie Dyrkorn Fodstad (red.) skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Cecilie Dyrkorn Fodstad (red.)